20 d’octubre de 2020 20/10/20

Només tres municipis de la Safor se salven del COVID-19

Només tres municipis de la Safor se salven del COVID-19 - (foto 1)
  • El Departament de Salut de Gandia, que abasta a tota la comarca, ha sumat 20 casos positius més en les últimes 24 hores

La pandèmia del COVID-19 ha afectat a pràcticament totes les localitats espanyoles, encara que hi ha certs punts concrets que es deslliuren dels contagis del virus. És el que ocorre en tres municipis diferents de la comarca de la Safor, on el Coronavirus no ha afectat fins a aquest moment amb cap cas positiu en els seus ciutadans, segons les proves PCR oficials realitzades i confirmades per Salut Pública.

Guardamar, Beniflà i Benifairó de la Valldigna són les úniques tres localitats de la Safor que no han patit ni un sol contagi des de l'inici de la pandèmia allà per el mes de març passat.

A pesar que el Departament de Salut de Gandia, que engloba a tota la comarca en qüestió, registra xifres altes quant a contagis i un dels brots més rellevants de l'estiu, la bona notícia arriba des d'aquests tres punts.

D'altra banda, en les últimes 24 hores han sigut 20 els casos positius nous que s'han registrat en l'Àrea de Salut de Gandia. Aquest augment eleva la xifra total acumulada del brot fins als 899 infectats.

Quant a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, tot segueix igual que el dia anterior. Són 17 les persones les que han hagut de ser ingressades a causa del Coronavirus, 15 d'aquests pacients romanen en la planta destinada al virus i els altres dos restants han precisat de les cures de l'UCI per a tractar de superar la malaltia.

Pujar