25 de maig de 2020 25/5/20

Només apta per a valentes

Només apta per a valentes - (foto 1)
  • El pròxim dilluns 6 de gener tindrà lloc la XIX Travessia al port de Gandia i VIII Memorial Juan Gerardo Konincks, organitzada pel club Natació i Esports de Gandia

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, i la presidenta del Club Natació i Esports Gandia, Pilar Marí, han presentant  comparegut aquest matí per tal de presentar la prova clàssica del dia de Reis a Gandia: la XIX Travessia d’hivern al port de Gandia i VIII Memorial Juan Gerardo Konincks, que tindrà lloc el pròxim dilluns, a les 12 h. La travessia constarà de dues categories: masculina i femenina per a una distància de 180 metres, des del moll enfront del Real Club Nàutic fins al Port de Gandia (al costat del RCN). S’hi espera comptar entre 50 i 100 participants.

“És una prova només apta per a persones valentes, ja que és obligat fer-la sense vestimenta de neoprè. Tot i això, anime a la gent que no s’atrevisca a participar-hi a apropar-se i gaudir-la”, ha assegurat Morant. 

Hi ha trofeus per als tres primers classificats de la general, al més jove i al més veterà de la prova. Premi d’un roscó de Reis a la millor disfressa individual i col·lectiva (mínim 3 components). Els participants participaran a un sorteig de regals de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment. També hi haurà xocolata calenta i coca en finalitzar la prova.

Les inscripcions poden realitzar-se a crono4sports.es fins a les 23 h del diumenge 5 de gener, però també s’admeten el mateix dia de la competició.

 

Pujar