21 de setembre de 2020 21/9/20

El Natació i Esports Gandia celebra aquest dissabte el Campionat Social

El Natació i Esports Gandia celebra aquest dissabte el Campionat Social - (foto 1)
  • La prova suposa l'inici de la temporada i comptarà amb la participació de 175 nedadors i nedadores procedents de quatre clubs

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant acompanyada per Pilar Martí, presidenta del NiE Gandia; i Jose Metola, tècnic del Club, han presentat aquest matí en roda de premsa la competició que se celebrarà aquest dissabte a la tarda a la piscina municipal del poliesportiu de Gandia.

Es tracta del "Campionat Social", una prova on participaran prop de 175 nedadors entre els del mateix club gandià (105 participants), el CN ​​Ondara (25 nedadors), CN Ribaroja (15) i l'Aquàtic Horta Nord (35) de tots els grups d'edat.

Lydia Morant, ha explicat que en la prova participaran tots els nedadors de Club i que espera que aquesta competició "siga la primera de moltes on els nedadors del NiE participen i aconseguisquen bons resultats. Esperem que molta gent vaja a veure la competició i gaudisca d'una jornada d'esport".

Pilar Martí, ha explicat que el Campionat Social és la primera prova de la temporada i que amb antelació tindrà la presentació dels nedadors del Club. "Vam començar amb moltes ganes i molta il·lusió una temporada en la qual comptarem amb nous nedadors i nedadores. Esperem tenir molt èxit".

Finalment, Jose Metola, va destacar que "per a molts dels més menuts és la primera vegada que participaran en una competició" i informat que per a aquesta temporada el Club comptarà amb la regidora Lydia Morant qui competirà defensant els colors del club gandià.

Pujar