elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Minuts de silenci pels assassinats masclistes

Minuts de silenci pels assassinats masclistes
  MÉS FOTOS
  Minuts de silenci pels assassinats masclistes - (foto 2)
  Minuts de silenci pels assassinats masclistes - (foto 3)

  La Corporació municipal de Gandia ha guardat aquest migdia tres minuts de silenci davant l'Ajuntament per la memòria de les dues xiquetes i les dues dones assassinades ahir a Castelló, Granada i Bilbao, respectivament. La vicealcaldessa de Gandia i regidora d'Igualtat, Lorena Milvaques, acompanyada dels portaveus municipals, ha mostrat una vegada més el rebuig i la condemna de la ciutat cap al terrorisme masclista i ha fet una crida a la societat i les administracions "perquè lluitem conjuntament contra aquesta xacra social intolerable".

  Per la seua banda, l'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha participat també de la concentració silenciosa de condemna que ha tingut lloc aquest matí al Campus de Gandia de la UPV, on ha assistit a l'apertura de les Jornades de Turisme Intel·ligent.

  Recordem els telèfons on poden dirigir-se les persones que pateixen maltractaments o qualsevol persona que siga testimoni d'algun tipus de violència masclista:

  - 016: Telèfon d'informació, assessorament jurídic i atenció a víctimes de violència de gènere. Gratuït i no deixa rastre a la factura.

  - 112: Emergències

  - 091: Policia Nacional

  - 092: Policia Local de Gandia

  - 962 95 95 28: Àrea d'Igualtat Diversitat i Polítiques Inclusives. C/ Carmelites, 2. Baix. Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

  Pujar