26 de novembre de 2020 26/11/20

'Viu Marxuquera' programa un trimestre d'activitats dirigides a tots els públics

'Viu Marxuquera' programa un trimestre d'activitats dirigides a tots els públics - (foto 1)

  Viu Marxuquera afronta el tercer trimestre de l'any amb 12 noves activitats dirigides a tots els públics que es desenvoluparan entre el 25 d'octubre i el 27 de desembre. Activitats que, com totes les que s'estan organitzant per part de l'Ajuntament, compten amb totes les garanties i mesures de seguretat necessàries.

  Per a aquest trimestre la programació inclou la novetat de les conta rutes. Activitats on els més xicotets acompanyats pel seu familiars participaran en aquesta iniciativa que tindrà lloc en els camins i sendes de Marxuquera amb la finalitat de promoure el respecte a la natura de manera didàctica mentre es conten històries, contes o es busquen tresors enterrats.

  Per a participar en aquestes activitats serà necessària la inscripció prèvia telefonant al 647 108 012. Els xiquets i xiquetes que participen en almenys cinc d'aquestes rutes rebran un premi.

  A més dels conta rutes, s'han programat monòlegs, concerts, tallers, o un tast de productes de proximitat.

  Jose Manuel Prieto, president de la Junta de Districte de Marxuquera ha destacat que la intenció del consistori és reprendre a poc a poc la normalitat amb totes les garanties i mesures de seguretat. "Volem que els veïns i visitants de la barriada puguen tindre activitats d'oci durant aquest trimestre i a més remarcar la riquesa natural que té Marxuquera" i ha agraït la col·laboració dels veïns a l'hora de preparar el calendari d'activitats.

  Pujar