28 de maig de 2020 28/5/20

Marxuquera presenta la seua programació d'activitats per als mesos de febrer i març

Marxuquera presenta la seua programació d'activitats per als mesos de febrer i març - (foto 1)
  • Monòlegs, excursions, festa de carnaval o actuacions musicals fins a arribar a les 17 activitats gratuïtes i adreçades a tots els públics

MÉS FOTOS
Marxuquera presenta la seua programació d'activitats per als mesos de febrer i març - (foto 2)

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí en roda de premsa acompanyat pel president de l'Associació de Festers de la barriada, Jacobo Romero, per anunciar la programació d'activitats culturals que es desenvoluparan durant els mesos de febrer i març. Una àmplia programació gratuïta i dirigida a tots els públics.

Jose Manuel Prieto ha destacat que l'activitat al barri és constant. "A més del teixit associatiu de barri i les activitats que organitzem des de la Junta de Districte, comptem amb altres associacions que desenvolupen la seua activitat a la barriada amb activitats d'astronomia, les que periòdicament posa en marxa Amics de la Natura o les que es desenvolupen dins de la programació de la XIVEGA". "Hem buscat activitats que foren ben rebudes pels veïns i sobretot, que coincidisquen amb l'espai de temps on rebrem més visitants per oferir-los una programació complementària".

Pel que fa al programa, l'edil ha explicat que hi haurà monòlegs, excursions, la festa de carnaval o actuacions musicals fins a arribar a les 17 activitats.
Finalment, Prieto ha explicat que la intenció és ampliar aquest calendari perquè cobrisca d'iniciatives al llarg de l'estiu i Nadal. A més, aquesta programació es veurà enriquida amb la que es posarà en marxa en breu a l'Espai de Lectura de Centre Social.

Pujar