20 de setembre de 2020 20/9/20

L’Urbalab acull dissabte el III Dia de la Creativitat

L’Urbalab acull dissabte el III Dia de la Creativitat - (foto 1)

    Per tercer any consecutiu, la Catedrà d'Innovació del Campus de Gandia de la UPV ofereix a les poblacions que integren este organisme, entre elles Gandia.

    Així, la jornada es realitzará a les instal·lacions de l'Urbalab Gandia en horari de 09:30 a 13:00 hores on es podrà participar fins a 3 activitats a triar entre els tallers de Robótica, Òptica i realitat virtual, Financity, Thimker kids, Medi Ambient i Égaru, sempre i quan, els tallers triats no coincideixen en horari.

    La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, ha recordat que "l'activitat és oberta i gratuita per a tots els xiquets i xiquetes estudiants de primària i secundària en la que es divertiran aprenent amb les activitats organitzades". Per a participar-hi cal realitzar la inscripció prèvia en la web www.campusjump.es  i complimentar el formulari per reservar plaça.

    La Càtedra és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa Ontinyent, Productes Citrosol S.A., Dulcesol, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA, Azimut, La Tienda Home i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Es va presentar al maig de 2014 i des de llavors ha desenvolupat desenes d'activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.

    Pujar