elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'oci nocturn esclata: “L'Ajuntament de Gandia no ha complit amb res del que ens va prometre, no hem rebut ni un euro”

L'oci nocturn esclata: “L'Ajuntament de Gandia no ha complit amb res del que ens va prometre, no hem rebut ni un euro”
  • Denuncien que porten 391 dies amb els seus negocis tancats i que el govern gandià no s'ha preocupat

MÉS FOTOS
L'oci nocturn esclata: “L'Ajuntament de Gandia no ha complit amb res del que ens va prometre, no hem rebut ni un euro” - (foto 2)
L'oci nocturn esclata: “L'Ajuntament de Gandia no ha complit amb res del que ens va prometre, no hem rebut ni un euro” - (foto 3)
L'oci nocturn esclata: “L'Ajuntament de Gandia no ha complit amb res del que ens va prometre, no hem rebut ni un euro” - (foto 4)

Més d'un any. 391 dies en total. Aquest és el temps que porta completament tancat l'oci nocturn a la ciutat de Gandia.

Amb la irrupció de la pandèmia, tot es va parar de colp per a aquest sector. El càstig va ser i continua sent un dels més alts, ja que l'activitat nocturna continua totalment clausurada i els negocis amb les persianes baixades.

Darrere de cadascuna de les portes dels pubs o dels establiments de l'oci nocturn existeixen empresaris, autònoms, treballadors i famílies que porten més d'un any intentant sobreviure a les devastadores conseqüències d'una crisi sanitària sense precedents.

El problema va arribar per la presència del Coronavirus en les vides de tots, però les solucions no han arribat malgrat haver passat 400 dies des del tancament total del sector.

Elperiodic.com ha conegut de primera mà com estan vivint la situació els responsables de l'oci nocturn de Gandia, els qui no s'expliquen hui dia que “no hàgem rebut ni un sol euros d'ajudes per part de l'Ajuntament gandià”.

El sector detalla que “el consistori ha incomplit totes les promeses que ens van fer fa cinc mesos, no hem rebut absolutament cap ajuda municipal, a pesar que els regidors del govern amb els quals ens reunim ens van prometre que ens ajudarien econòmicament com a la resta de sectors afectats per la pandèmia”.

Asseguren que “res d'això ha arribat, l'Ajuntament de Gandia no ha complit amb la promesa d'ajudar a l'oci nocturn i ni ens han ajudat durant tot enguany ni ho estan fent en l'actualitat”.

A més, el sector afirma que l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, no s'ha reunit amb ells malgrat la insistència per asseure's amb la primera edil i detallar-li quina és la “angoixant” situació que estan travessant després de més d'un any sense poder treballar.

Per si no fos prou, l'oci nocturn gandià assenyala que tots els establiments relacionats amb aquest àmbit han de continuar pagant els impostos “com si no existira la pandèmia i com si tot funcionara amb normalitat; l'Ajuntament de Gandia no ens dona ni una només ajuda però sí que ens exigeix que paguem tots els impostos”.

S'ha instaurat ja, després de 391 dies de tancament, un clima de desesperació i d'angoixa que manté al sector de l'oci nocturn de Gandia "en suspens, sense ajudes municipals, sense preocupació per part de l'alcaldessa i del govern local, i amb la incertesa d'un futur del qual encara res se sap".

Pujar