elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lliurament del segell Infoparticipa 2020

Lliurament del segell Infoparticipa 2020
  MÉS FOTOS
  Lliurament del segell Infoparticipa 2020 - (foto 2)
  Lliurament del segell Infoparticipa 2020 - (foto 3)
  Lliurament del segell Infoparticipa 2020 - (foto 4)

  L’Ajuntament de Gandia va recollir ahir en el paranimf del Campus d’Alfara del Patriarca de la Universitat CEU Cardenal Herrera el segell Infoparticipa 2020, en ser un dels consistoris més transparents en pàgines web municipals de la Comunitat Valenciana amb un 96% de compliment.

  L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha remarcat que “aquest reconeixement constata que som un ajuntament transparent. De fet, som dels consistoris valencians que més i millor posa a disposició de la ciutadania la informació. Per açò, no hem d’oblidar que la transparència, l’accés a la informació pública i el bon govern són factors claus contra la mala gestió i la corrupció”.

  L'Observatori de Governança, Transparència i RSC de la CEU Cardenal Herrera, que atorga aquest segell juntament amb el Grup d’Investigació ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha valorat que Gandia estiga entre les cinc ciutats, dels 542 municipis valencians analitzats, que més indicadors de transparència compleix en el seu web municipal, complint 50 dels 52 requisits que s’exigeixen per a atorgar aquesta distinció.

  Pujar