elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia dóna inici a la setmana cultural i esportiva

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia dóna inici a la setmana cultural i esportiva
  MÉS FOTOS
  L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia dóna inici a la setmana cultural i esportiva - (foto 2)

  Una any més, l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia serà la encarregada de donar inici a la setmana cultural i esportiva de Palma de Gandia amb un concert. Si en ocasions anteriors, la banda va tindre uns acompanyants de luxe, concretament dos referents de la música valenciana com Andreu Valor i Pep Gimeno Botifarra, o l'espectacle Recordando a Nino Bravo que vàrem realitzar l'any 2019. En aquesta ocasió es realitzarà l'espectacle Rebobinado, amb música dels anys 80.

  En aquest concert s'escoltaran cançons ben conegudes per tots arreu del món, com "Eloise", "A quien le importa" "No Dudaria",.... entre altres". Obres interpretades per l'Associació Amics de la Música de Palma i acompanyades pels cantants Laia Benaches, Aisha Bordas, Carlos Cabrelles o Ángel Bellido, baix la direcció del director de l'AAM de Palma de Gandia, Vicent Marti i Ferrer.

  El concert tindrà lloc el Dissabte 31 de Juliol a partir de les 21:30h. en l'Avinguda Sant Cristòfol. Vine i gaudeix d'una nit inolvidable, amb música ben coneguda per tots.

  Pujar