18 de gener de 2021 18/1/21

L'Àrea de Salut de Gandia suma 78 nous contagiats per COVID-19 en un dia i 3 morts més des del dilluns

L'Àrea de Salut de Gandia suma 78 nous contagiats per COVID-19 en un dia i 3 morts més des del dilluns - (foto 1)
  • L'hospital gandià manté a 38 persones ingressades a causa del Coronavirus, 32 d'elles en planta i 6 en UCI

El COVID-19 torna a pujar la seua incidència en el Departament de Salut de Gandia augmentant la xifra de nous contagiats fins als 78 en un sol dia, tots ells confirmats per les autoritats sanitàries locals a través de la realització de les pertinents proves PCR i d'antígens.

Aquest augment ve directament lligat a les tres persones mortes que s'han registrat a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia des del dilluns.

Els morts durant els últims tres dies han sigut un home de 75 anys, un altre home de 84 anys i l'últim, ahir, un altre home de 93 anys d'edat.

En aquests moments, l'hospital gandià manté a 38 persones ingressades a causa del Coronavirus, 32 d'elles en planta i 6 en UCI.

134 nous positius en tres dies

Des de dilluns passat, amb l'inici de la setmana actual i transcorrent tan sols tres dies, els nous contagis per Coronavirus en l'Àrea de Salut de Gandia han ascendit fins als 134.

Cal destacar que s'estan duent a terme una mitjana de 400 proves PCR i d'antígens al dia, la qual cosa suposa un control de la població per a detectar nous contagis asimptomàtics i frenar la propagació futura.

Pujar