26 d’octubre de 2020 26/10/20

L'Àrea de Salut de Gandia registra 14 nous contagiats per COVID-19 i 17 ingressats a l'hospital, 2 d'ells en l'UCI

L'Àrea de Salut de Gandia registra 14 nous contagiats per COVID-19 i 17 ingressats a l'hospital, 2 d'ells en l'UCI - (foto 1)
  • La xifra total des que es va originar el brot ascendeix fins als 879 infectats pel virus i fins als 1075 des de l'inici de la pandèmia

El Departament de Salut de Gandia ha registrat un augment de 14 casos positius nous per COVID-19 en les últimes 24 hores.

Quant a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, són 17 les persones que han hagut de ser ingressades a causa del Coronavirus. 15 d'aquests pacients romanen en la planta destinada al virus i els altres dos restants han precisat de les cures de l'UCI per a tractar de superar la malaltia.

Aquest últim augment fa que la xifra total acumulada des que el brot s'originara en aquesta zona de Gandia i de la Safor el mes de juny ascendisca fins als 879 infectats, mentre que el nombre de contagis des que la pandèmia mundial va irrompre en la vida de tots supera ja els mil i aconsegueix els 1075.

Des del consistori gandià, la regidora de Sanitat, Liduvina Gil, insisteix que “cal recordar que la gent ha d'evitar al màxim els assumptes socials, reunions familiars i tots els esdeveniments que suposen el contacte amb gent”.

Pujar