25 de novembre de 2020 25/11/20

L’alcaldessa anuncia que Trasmediterranea amplia fins a l’1 d’octubre la connexió amb les Balears

  L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha anunciat que Trasmediterranea ampliarà fins a l’1 d’octubre la connexió de la Ciutat Ducal amb les Illes Balears. Morant ha expressat la seua satisfacció perquè “és una altra demostració que Gandia funciona”.

  “Aplaudim que estiga anant molt bé, perquè si a Trasmediterranea el va bé, a la ciutat també”, ha dit l’alcaldessa, qui ha recordat que ja es va ampliar el període fins al 10 de setembre i, atès l’èxit que està tenint, s’han tornat a superar les previsions i podem gaudir un parell de setmanes més de la línia marítima, “que suposa un autèntic revulsiu per al turisme”.

  La línia marítima Gandia-Sant Antoni, i posteriorment, Gandia-Formentera, ha tingut molt bona acceptació tant entre el sector turístic com entre els passatgers i els ciutadans. Des que es va anunciar un parell de setmanes abans de la Setmana Santa, molts grups, agències i touroperadors van fer peticions de reserves per al període estival.

  “El fet que tinguem una comunicació marítima directa amb les Illes Balears en dues hores, també en setembre, sempre és positiu perquè ens obri moltíssimes possibilitats no sols en l’àmbit econòmic sinó també d’intercanvi cultural”.

  La iniciativa privada, segons ha comentat Morant, es decideix a treballar a Gandia perquè “la nostra ciutat torna a donar seguretat i confiança”.

  Trasmediterranea va començar a operar Dimecres Sant amb la línia Gandia-San Antonio. Els vaixells van salpar Dimecres Sant, Dijous Sant, Diumenge 16 d’abril i Dilluns 17 d’abril.

   

   

   

   

  Pujar