elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde rep la visita de l’equip directiu del Campus de Gandia-UPV

L’alcalde rep la visita de l’equip directiu del Campus de Gandia-UPV
  MÉS FOTOS
  L’alcalde rep la visita de l’equip directiu del Campus de Gandia-UPV - (foto 2)
  L’alcalde rep la visita de l’equip directiu del Campus de Gandia-UPV - (foto 3)
  L’alcalde rep la visita de l’equip directiu del Campus de Gandia-UPV - (foto 4)
  L’alcalde rep la visita de l’equip directiu del Campus de Gandia-UPV - (foto 5)

  L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat de les regidores d’Educació i d’Esports, Carmen Fuster i Lydia Morant, respectivament, va rebre ahir al matí la visita d’una delegació del Campus de Gandia-UPV encapçalada pel seu director, Jesús Alba.

  Durant la trobada, s’hi van destacar l’excel·lent sinergia entre l’Administració local i el centre acadèmic i s’hi van abordar assumptes com l’aposta comuna per la investigació i l’àmbit docent com a motor de canvi i de progrés, la construcció del futur espai de generació espontània en el marc de les instal·lacions del projectat Pavelló Esportiu Universitari, així com els reptes de la Universitat per a continuar creixent en un context de digitalització disruptiu i marcat per la pandèmia.  

  “En la primera trobada des de que sóc alcalde hi vam tractar projectes comuns que beneficiaran la ciutadania de Gandia i la comunitat universitària en matèria esportiva i d'activitat investigadora. La formació dels nostres joves, l’aposta per la formació professional i per nous espais i noves línies d’estudi i esport van a ser una de les nostres apostes més importants”, va assegurar l’alcalde.

   

  Pujar