elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde es presenta a la Junta de Districte del Grau

L’alcalde es presenta a la Junta de Districte del Grau
  MÉS FOTOS
  L’alcalde es presenta a la Junta de Districte del Grau - (foto 2)

  L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va estar present ahir en la reunió de la Junta de Districte del Grau-Venècia-Rafalcaid, acompanyat del seu president, Miguel Ángel Picornell, on es va presentar davant els seus membres i va destacar que «el principal repte del curs, que també és el de la legislatura, és la recuperació en la vessant econòmica i social, però també emocional, des de tots els districtes de la ciutat i tots els sectors econòmics perquè servisca d’impuls. A aquest objectiu ens ajudarà la materialització de les inversions que tenim pendents, així com el resultat d’algunes gestions noves que han permés que hui puguem oferir millors serveis públics que contribueixen a eixa recuperació i, en definitiva, a l’obertura d’eixa nova etapa».

  En aquest sentit, va exposar les principals inversions que estan en marxa en aquesta barriada, com ara el pas de la gestió privada del Grau Centre Esportiu a gestió pública, que obrirà les portes el pròxim 27 de setembre i on s’ha fet un gran esforç econòmic de 290.000 euros per part de l’ajuntament per a remodelar i actualitzar les instal·lacions.

  Prieto també va fer referència als nous reptes que suposen els fons europeus i on el Grau es veurà àmpliament beneficiat. Concretament, amb el projecte de renovació urbanística que suposa tota l’entrada al Grau des de la rotonda de Daimús fins al carrer Goleta en una primera fase, i en una posterior on s’abordarà el tram que va des del centre social Marcel·lí Pérez fins al final de l’avinguda de la Pau, on es procedirà a una gran transformació a la plaça Garbí integrant-la en l’entorn marítim, ja que amb aquests fons es potencia la sostenibilitat de les destinacions turístiques.

  L’alcalde també va explicar el concurs d’idees que actualment està obert i que pretén donar activitat als ‘tinglados’ del port, prèvia autorització de l’Autoritat Portuària de València.

  Per últim, Prieto va fer referència a les xicotetes actuacions del dia a dia, les quals es volen potenciar, oferint-se a efectuar una visita al Grau per a valorar la situació actual del mateix, tant amb el president de la Junta de Districte com amb els membres d’aquesta.

  Pujar