elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Gandia se suma al IV desafiament Solidari Objectiu París 2024

L'Ajuntament de Gandia se suma al IV desafiament Solidari Objectiu París 2024
  • La iniciativa pretén sumar un total de 1.323 quilòmetres remant, la distància entre Gandia i París

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Gandia se suma al IV desafiament Solidari Objectiu París 2024 - (foto 2)

El regidor delegat d'Esports, Jesús Naviero, acompanyat per la presidenta d'AECC Gandia, Evelyn Cieslak, i Nani Vela i Amanda, en representació del Club de Rem CIA Gandia, han comparegut en roda de premsa per presentar una nova iniciativa que barreja la solidaritat i l'esport.

Es tracta del "IV desafiament solidari Objectiu París 2024" que se celebrarà del 12 al 16 de juliol i que té com a objectiu sumar remant una quantitat total de 1.323 quilòmetres que és la distància que separa Gandia de París.

"Sent any olímpic crec que és un al·licient. Intentarem sumar aquests quilòmetres i des de l'Ajuntament donarem tot el nostre suport per aconseguir l'objectiu" ha declarat l'edil d'Esports qui ha explicat que no cal estar en gran manera física per sumar-se a l'esdeveniment.

Per part seua, Vela ha explicat que "la idea és anar sumant metres amb les embarcacions del club i amb les màquines de rem. D'aquesta manera, qualsevol ciutadà hi podrà participar aportant els seus metres. 1.323 quilòmetres són un desafiament molt exigent i necessitem l'ajuda de tothom".

Cieslak ha explicat que per participar, es pot adquirir el dorsal solidari per 15 euros que inclou també una samarreta, o dorsals que es poden comprar des d'un euro fins a la quantitat que es vulga.

Tota la recaptació es destinarà a finançar el campament d'estiu per a xiquets amb problemes oncològics. Tal com ha detallat la presidenta d'AECC Gandia, un total de 50 menors afectats per la malaltia i els seus germans es beneficiaran d'una iniciativa en què, entre d'altres, gaudiran d'activitats nàutiques.

"L'any passat vam recaptar més de 8.000 euros i aquest any l'objectiu és reunir-ne 10.000 per sufragar aquest campament. Esperem que molta gent ens ajude", va acabar.

Pujar