elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Gandia renova el distintiu que reconeix la transparència i qualitat de la comunicació pública local

L'Ajuntament de Gandia renova el distintiu que reconeix la transparència i qualitat de la comunicació pública local
  • Adrià Vila: “Estem molt satisfets per un guardó que confirma l'aposta i el compromís d'aquest govern amb els seus ciutadans"

L'Ajuntament de Gandia està d'enhorabona. El consistori renova un reconeixement important com és el Segell Infoparticipa 2023, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a la transparència i qualitat de la comunicació pública local i que analitza les bones pràctiques a les webs dels Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions.

En aquesta edició, Gandia ha obtingut una de les millors puntuacions, 96 punts sobre 100 possibles, d'un total de 542 municipis que conformen la Comunitat Valenciana, empatant amb la ciutat València i Elx en el segon lloc en transparència a la seua web, només per darrere d'Onda que ha obtingut el 100%.

A través de 52 indicadors els investigadors han analitzat la informació que s'ofereix a la web municipal sobre els membres del govern, oposició i càrrecs de confiança, a més de dades sobre el municipi, gestió dels recursos o les eines que ofereix Gandia en matèria de participació ciutadana.

L'acte de lliurament del Segell Infoparticipa tindrà lloc demà 4 de juny al paranimf de la Universitat CEU Cardenal Herrera, a Alfara del Patriarca (València).

Adrià Vila, regidor delegat d'Administració i Govern Interior, ha destacat que l'aposta d'aquest govern municipal per garantir la màxima transparència i el foment de la participació ciutadana. "Treballem diàriament d'una manera transversal. Estem molt satisfets per un guardó que confirma l'aposta i el compromís d'aquest govern amb els seus ciutadans".

Pujar