elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Gandia posa en marxa la campanya "A Gandia... si te'n passes, t'ho perds"

L'Ajuntament de Gandia posa en marxa la campanya "A Gandia... si te'n passes, t'ho perds"
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Gandia posa en marxa la campanya "A Gandia... si te'n passes, t'ho perds" - (foto 2)

  La regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa al costat d'Hèctor Bofí, president del Consell dels Joves de Gandia per presentar la III Campanya de prevenció i informació sobre el consum d'alcohol i altres substàncies que es desenvoluparà a la nostra ciutat durant la Fira i Festes.

  Liduvina Gil ha explicat que la campanya sota el títol "A Gandia... si te'n passes, t'ho perds", té com a objectiu conscienciar la gent jove de la problemàtica del consum d'alcohol i altres substàncies addictives. "És difícil lluitar contra el consum d'alcohol però com administració no podem deixar de posar en marxa aquestes iniciatives per combatre aquests mals hàbits. Pretenem informar dels perills d'aquest consum que en la majoria d'ocasions s'inicia per primera vegada durant les festivitats".

  La campanya està dirigida sobretot a alumnes de primer de batxillerat i cicles formatius a més de col·lectius de gent jove de la ciutat. Durant els dies de la Fira, els integrants del Consell dels Joves distribuiran la informació en diversos punts on es desenvolupen activitats i incidiran especialment en l'apartat de les xarxes socials.

  Una vegada finalitzades les festes la campanya continuarà amb tallers de prevenció i accions informatives dirigides a diversos centres educatius.

  Per la seua banda, Héctor Bofí va destacar que "aquest tipus d'accions han de ser transversals per obtenir resultats. Hem de treballar en tots els aspectes que afecten la joventut i que poden derivar en aquest tipus de comportaments. És una campanya que de manera senzilla, aprofitant una cartellera molt cridanera, llançarà missatges clars i directes als joves" i afegia que "paral·lelament des del Consell dels Joves posem en marxa activitats d'oci alternatiu i saludable".

  Pujar