24 d’octubre de 2019 24/10/19

L’Ajuntament de Gandia engegarà un programa de millora de l’ocupabilitat i accés al treball

L’Ajuntament de Gandia engegarà un programa de millora de l’ocupabilitat i accés al treball - (foto 1)

  L'Àrea de Polítiques Econòmiques de l'Ajuntament de Gandia desenvolupa un projecte finançat pel Fons Social Europeu a través de la convocatòria d'ajudes del Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials. Aquest projecte denominat QUALIFICA JOVE es centra en l'àmbit dels Itineraris Integrats d'Inserció sociolaboral i té per objecte millorar l' EMPLEABILITAT de les persones joves de la ciutat de Gandia.

  En què consisteix?

  Es posen en marxa 3 itineraris de formació en sectors d'activitat que són claus en l'economia local:

  Itinerari 1.-Carnisser/a i xarcuter/a

  Aquesta formació permetrà als/as participants l'adquisició de les competències i acreditació necessàries per treballar en les ocupacions de carnisser/a i/o xarcuter/a, en les empreses de carnisseria- xarcuteria, indústries de la carn i d'elaborats càrnics, grans superfícies de comercialització, hipermercats i supermercats, realitzant operacions de valoració de la carn, especejament i de preparació dels productes càrnics així com realitzar la comercialització de productes càrnics en una petita empresa. Els mòduls formatius teòric/pràctics tindran una durada de 505 hores, els continguts de les quals conduiran a l'obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 2 (INAI0108).

  Itinerari 2.-Logística: operacions auxiliars en la recepció de mercaderies

  Aquesta formació permetrà als/as participants l'adquisició de les competències i acreditació necessàries per treballar en les ocupacions de carregador/a, mosso/a de magatzem, peó de la indústria de l'Alimentació, Begudes i Tabac, preparador/a de matèries primeres i/o operador de màquines per elaborar i envasar productes alimentaris realitzant les operacions de suport en la recepció i preparació de les matèries primeres i auxiliars que intervenen en els processos productius; operacions rutinàries i senzilles d'elaboració i envasat de productes alimentaris, i manejo càrregues amb carretons elevadors, per a la càrrega i descàrrega de mercaderies.
  Els mòduls formatius teòric/pràctics tindran una durada de 395 hores, els continguts de les quals conduiran a l'obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 1 (INAD0108).

  Itinerari 3.- Community Manager i Estratègia Social Media per al sector turístic

  Aquesta formació permetrà als/as participants l'adquisició de les competències i acreditació necessàries per treballar en els departaments de màrqueting, comunicació i gabinets de premsa i comunicació de qualsevol empresa o organització tant de l'àmbit públic com del privat, especialitzant-se en la construcció, gestió i administració de comunitats online dins del sector turístic, un dels sectors productius més importants de l'economia local i que més està implementant la transformació digital en els seus productes, destinacions i nous models d'intermediació hagut de, fonamentalment, a la pròpia digitalització del turista. Els mòduls formatius teòric/pràctics tindran una durada de 433 hores, els continguts de les quals conduiran a l'obtenció del Certificat de Professionalitat de nivell 3 (COMM0112).

  De manera transversal els/as participants del programa rebran accions complementàries de tutories i acompanyament adaptat i específic, dutes a terme per un equip de professionals en els àmbits del desenvolupament personal i les noves tecnologies.

  A qui va dirigit?

  Les 30 places (10 en cada itinerari) aniran destinades a joves d'entre 16 i 29 anys, aturats i inscrits en el Pla de Garantia Juvenil.

  Quant tindrà lloc?

  Els itineraris formatius es desenvoluparan durant els mesos d'Abril a Octubre de 2018.

  On puc inscriure'm i ampliar la informació?

  Pots acudir a l'espai URBALAB de l'Ajuntament de Gandia, situat en la C/ Fundació Vicent Ferrer (al costat de la Plaça del Prado) en horari de 10,00h a 13,30h de dilluns a divendres.Data màxima d'inscripció fins al 29 de març de 2018.

  ocultar
  L’Ajuntament de Gandia engegarà un programa de millora de l’ocupabilitat i accés al treball
  Pujar