elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jose Manuel Prieto: "El PP, un dia abans de deixar l'ajuntament va adjudicar la zona blava amb més de 1.000 places"

  El coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto ha respost a les crítiques abocades aquest matí per part del regidor Guillermo Barber sobre els pàrquings municipals i la zona blava.

  En primer lloc, Prieto va explicar que l'actual govern va haver de rescatar els pàrquings a causa de sengles sentències judicials fruit de les males gestions de l'anterior govern. "En un dels casos, el PP va resoldre la concessió però com tot el que van fer, no ho van pagar. Ha estat aquest govern el que s'ha vist obligat a això i ha demostrat que amb una gestió pública, els resultats han estat millors per al comerç del Centre Històric. Hem abaixat els abonaments, els pàrquings estan plens i la ciutadania disposa de 1.200 places d'estacionament a la seua disposició a uns preus molt baixos".

  Pel que fa a la zona blava, el coportaveu ha recordat tal com va fer ahir al Debat de la Ciutat que "el Partit Popular, un dia abans de deixar l'ajuntament, el dia 12 de juny de 2015, va adjudicar la zona blava amb més de 1.000 places. Una adjudicació que va quedar invalidada per una sentència judicial i que nosaltres hem reduït aquest nombre a les 600 actuals només en aquelles zones que necessiten veritable rotació, entre elles la de l'estació de Renfe".

  "Que no patisca el senyor Barber pel barri de Corea perquè en la pròxima Junta de Districte anunciarem noves zones d'aparcament per a Corea que seran gratuïtes i compatibles amb la zona d'estacionament regulat".

   

  Pujar