elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada de portes obertes al Reial Club Nàutic de Gandia

Jornada de portes obertes al Reial Club Nàutic de Gandia - (foto 1)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada per Nicolás Ripoll, Coordinador Escola de Vela; Daniel Martí, coordinador de l'Escola de Rem de l'RCNG, i el vicepresident de l'entitat, Miguel Domínguez, han comparegut en roda de premsa aquest matí per informar de la primera de les jornades de portes obertes que s'organitzarà el pròxim 1 de maig de 10 a 14 hores a les instal·lacions del Club Nàutic.

  Unes jornades on els interessats podran realitzar activitats nàutiques com vela, rem, kayak i busseig gràcies a la col·laboració dels clubs de manera totalment gratuïta que han estat impulsades per la Federació. "Des de l'Ajuntament de Gandia volem visibilitat i promocionar aquesta activitat perquè la major quantitat de gent acudisca a les jornades. Volem agrair al Reial Club Nàutic aquesta iniciativa que també se celebrarà el 17 de setembre i la següent el 6 de desembre i que serviran per a fomentar l'esport. A més, també han posat en marxa el programa "De l'escola a la mar" per donar a conéixer els esports marítims per impulsar l'esport base" afirmà Lydia Morant.

  Nicolás Ripoll, va explicar durant la seua compareixença que les tres jornades vénen marcades per les Federacions de Vela i Rem de la Comunitat Valenciana per donar a conéixer a tota la ciutadania tots dos esports. A més, també es comptarà amb la col·laboració del Club de Busseig de Gandia. "Aquells que vullguen apropar-se. Hauran d'acostar-se a la plaça del Club Nàutic i inscriure en alguna de les activitats. Cada activitat tindrà una durada d'uns 50 minuts i estan obertes a tots els públics. Esperem que siga un dia festiu. Volem agrair a l'alcaldessa i a la regidora d'Esports seu suport a l'entitat".

  Per la seua banda, Daniel Martí va explicar que des del Club Nàutic es realitza una aposta ferma per l'escola i l'esport base. "En el cas del rem, l'any passat vam complir 25 anys i l'acollida del públic ha estat bona. Estem desenvolupant la campanya "de l'escola a la mar" per impartir xerrades i que els alumnes vinguen de manera gratuïta a realitzar pràctiques. Ja han passat per les nostres instal·lacions 18 dels 26 col·legis i uns 250 nens dels quals 73 s'han quedat a practicar rem o vela. Des del Club Nàutic volem recordar que les dues activitats es practiquen durant tot l'any".

  Finalment, Miguel Domínguez, ha recordat que les jornades de portes obertes es realitzen des de fa anys i que seguiran apostant per obrir les portes de les seues instal·lacions no només a Gandia sinó a tota la comarca i afegia que "enguany celebrem el seixanta aniversari del RCNG i per això estem preparant una sèrie d'iniciatives que farem públiques d'ací a poc temps".

  Pujar