27 de setembre de 2020 27/9/20

Joan Sapena se suma a la candidatura d’Els Verds per a l’Ajuntament de Gandia

Joan Sapena se suma a la candidatura d’Els Verds per a l’Ajuntament de Gandia - (foto 1)

    Joan Sapena, artista compromès i investigador-doctorant en la fusió de la creativitat amb les noves tecnologies, Llicenciat en Belles arts i premiat i becat per universitats espanyoles i d'altres països s'ha sumat a la candidatura d’Els Verds que encapçalen Joan Francesc Peris, Rosa Tormos i Miguel Rodilla i ocuparà el cinquè lloc d'una candidatura que és paritària, home/dona, fins a l'últim suplent.

    Joan Sapena defensa la relació viva entre la naturalesa i l'art com un procés necessari d'humanització, de construcció del nostre pensament crític i identitat social, d'aprofundiment en els avanços socials al mateix temps que es combat la contaminació i el canvi climàtic i serà el responsable de la promoció de la cultura alternativa i d'avantguarda a Gandia des de la candidatura d’Els Verds que és en si una unitat de persones progressistes, ecologistes i protectores dels animals.

    Joan Sapena ha dit en la seua presentació pública que “la naturalesa és com l'art, és per a tots, no entén de fronteres ni de nacionalismes, no és de dretes ni d'esquerres, amb totes les seues tonalitats de verd és plural. La cultura i la naturalesa són articles de primera necessitat que ens fan més humans”.

    Pujar