elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joan Muñoz: "La Fira i Festes d'enguany ha estat un èxit per al públic i per al comerç local”

Joan Muñoz: "La Fira i Festes d'enguany ha estat un èxit per al públic i per al comerç local”

  El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer balanç de la Fira i Festes del 2016. Un balanç que Muñoz ha qualificat com "molt positiu a causa de l'afluència de públic. No se si hem batut rècord de persones al carrer però estic segur que si no és així, hem estat molt a prop de les xifres dels anys més forts ".

  El regidor ha fet incidència en l'impacte econòmic que ha tingut per a l'economia municipal la celebració de les festes: "Si tenim en compte el retorn respecte al que hem invertit segur que el resultat és molt important. Hi ha hagut hostalers que han hagut de triplicar torns i no només s'ha quedat al centre, ja que moltes persones optaven per sopar en altres barris de la ciutat per acudir posteriorment a les activitats que s'havien programat. Que les festes començaran el divendres i finalitzaran el dilluns amb la festivitat local ha ajudat molt, per tant, contemplarem la possibilitat que d'ara endavant les festes sempre siguen durant el cap de setmana".

  Pel que fa als espectacles programats, Muñoz va valorar que "l'assistència als espectacles ha estat massiva, els concerts han estat plens i les activitats a la Marquesa han sigut un èxit".

  Pel que fa a les incidències en Seguretat, no hi ha hagut fets destacables més any d'algun coma etílic i algun nen que s'havia perdut. "Ha estat una de les Fires on més ha imperat el civisme".

  Finalment, Muñoz va considerar com a bona l'acollida de l'App que explicava el programa de Fira realitzada per l'empresa AMIX que va aconseguir les 5.425 visites i va superar els 400 usuaris. "Estem contents amb la iniciativa i estudiarem si ho podem aplicar per difondre les activitats culturals durant tot l'any”.

  Pujar