11 d’abril de 2021 11/4/21

Izquierdo: "L'únic que no creu en la participació ciutadana és el Partit Popular"

    La regidora de Compromís i responsable de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Gandia, Alícia Izquierdo, ha volgut respondre a les crítiques del Partit Popular i refermar la seua postura de suport a la consulta ciutadana plantejada en relació a l'ampliació d'usos (d'industrial a industrial i comercial) del Polígon Sanxo Llop.

    "Des de Compromís no acceptem les lliçons que el Partit Popular vol donar sobre participació ciutadana: encara tenim recent la seua actitud vers la ciutadania mentre van governar amb majoria absoluta la passada legislatura. Nosaltres, en canvi, som assemblearis, participatius i democràtics: precisament per això, siga quin siga el resultat de la consulta, la traslació d'eixe resultat al vot dels nostres regidors passarà també per les respectives assemblees dels partits que integren la coalició. No hi ha, en eixe sentit, i no hi pot haver, un mandat vinculant legal del resultat de la consulta a la decisió dels representants electes d'un partit polític".

    La postura de l'assemblea local de Compromís ha sigut, sempre, d'un clar NO a l'ampliació dels usos de Sanxo Llop i de suport al Comerç Urbà de la ciutat, "coherència de la qual no poden presumir els representants del Partit Popular, que ara assenyalen una imaginària i inexistent divisió en el Grup Més Gandia per a ocultar la seua postura ambigua sobre el canvi d'usos del polígon". Tanmateix, no dubten de la sensibilitat que els components de l'assemblea de Compromís mostraran per l'opinió que manifesten els veïns i veïnes de Gandia, sempre que ho facen en una proporció que siga clara, significativa i rellevant.

    Pujar