12 de novembre de 2019 12/11/19

Iniciades les obres d'enderroc de l'antic hospital Francesc de Borja

Iniciades les obres d'enderroc de l'antic hospital Francesc de Borja - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Iniciades les obres d'enderroc de l'antic hospital Francesc de Borja - (foto 2)

  Tal com marcaven les previsions de l'empresa adjudicatària, les obres de demolició de l'antic hospital Francesc de Borja han començat aquest matí.

  Una vegada realitzat tota la part del treball no visible de l'exterior consistent en la demolició de la part interior amb la retirada de finestrals, portes, mobiliari divers, conduccions d'aire condicionat, vidres, cablejat i sanejament, ha arribat el torn per a l'exterior de l'edifici.

  Els treballs de demolició tindran una durada d'aproximadament un mes i una vegada finalitzats, s'iniciarà la trituració i retirada de runes.

  La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, ha informat que durant hui i demà es procedirà a l'enderroc de la part de l'edifici d'Urgències que recau al carrer ciutat de Barcelona. Posteriorment, del 20 al 24 d'aquest mes, els treballs continuaran en el següent bloc que recau al mateix carrer.

  "Hui és un dia d'enhorabona per la barriada de Roís de Corella i per a la ciutat. Estem molt satisfets amb el compliment dels terminis que en el seu moment i la ciutadania ja pot veure que s'estan seguint les dates que acabaran amb la construcció d'un nou espai Sanitari molt necessari per a la ciutat i la barriada".

  ocultar
  Iniciades les obres d'enderroc de l'antic hospital Francesc de Borja
  Pujar