25 de novembre de 2020 25/11/20

Important rebrot a la Safor: 111 nous contagiats per COVID-19 entre el dissabte i el diumenge

Important rebrot a la Safor: 111 nous contagiats per COVID-19 entre el dissabte i el diumenge - (foto 1)
  • L'augment dels casos arriba també a l'hospital gandià, on hi ha 17 pacients ingressats en la planta de Coronavirus i 2 en l'UCI

La setmana no comença bé en l'Àrea de Salut de Gandia, ja que durant el cap de setmana s'han registrat 111 nous contagiats per Coronavirus confirmats a través de la prova PCR.

Segons les autoritats sanitàries locals, el dissabte l'increment de la xifra va ser de 52 infectats més, mentre que en la jornada d'ahir, diumenge, aquests van augmentar en 59 positius de COVID-19 més.

En total, els 111 nous casos del virus actius a Gandia i a la Safor provoquen directament una major presència de pacients en els centres sanitaris.

L'Hospital Francesc de Borja de Gandia manté en aquests moments a 19 persones ingressades a causa del Coronavirus; 17 d'elles romanen recuperant-se en la planta destinada a la malaltia i les altres 2 han requerit l'atenció de l'UCI.

Aquestes xifres negatives en el Departament de Salut de Gandia arriben just amb la implantació del nou estat d'alarma i del toc de queda per als ciutadans, la qual cosa redueix les seues hores d'oci amb el ferm objectiu que setmana rere setmana aquestes dades altes quant a nous contagiats no es repetisquen.

Pujar