31 d’octubre de 2020 31/10/20

Un home de 93 anys li guanya la batalla al coronavirus a Gandia

Un home de 93 anys li guanya la batalla al coronavirus a Gandia - (foto 1)

    La lluita contra el coronavirus es guanya. Així ho ha demostrat un home de 93 anys qui ha guanyat la batalla al virus que ja afecta a més de 3.200 persones en tota la Comunitat.

    Ha ocorregut a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia on, segons confirmen fonts de l'hospital a elperiodic.com, romania ingressat des de fa diversos dies fins que ahir se li va donar l'alta després de donar negatiu en les proves.

    Una notícia que ens fa agafar forces per a abordar aquesta crisi sanitària i ens demostra que aquesta lluita no entén d'edats. Aquesta no va ser l'única alta donada ahir a l'hospital de la localitat valenciana, on altres quatre pacients van poder tornar a les seues cases.

    A més, dimecres passat en aqueixes mateixes instal·lacions es va viure un moment carregat d'emoció: sanitaris, policies i bombers fos en un gran aplaudiment comú d'agraïment mutu. Efectius de la Policia Nacional, la Policia Local, Bombers de Consorci i personal sanitari del centre hospitalari, units -malgrat la distància de seguretat- en un mateix sentiment.

    Pujar