elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dia històric: Comença la vacunació contra el COVID-19 a Gandia

Dia històric: Comença la vacunació contra el COVID-19 a Gandia
  • Els interns en dues residències de majors de la capital de la Safor inicien hui el procés d'immunització

Gandia viu hui un dia històric dins del marc de la pandèmia del COVID-19.

Les vacunes de Pfizer han arribat i al llarg d'aquest mateix matí rebran la dosi els interns i treballadors de dues residències.

La primera, al voltant de les 9.00 del matí, ha sigut la residència Mediterrània Gandia, situada a Benirredrà. Aquest centre va registrar fa algunes setmanes un dels majors brots del virus en un geriàtric, ja que van morir 12 ancians i es van contagiar 94 més, tal com va informar elperiodic.com.

El segon geriàtric a vacunar als seus ancians i empleats a Gandia és la residència de la Tercera Edat la Safor, a les 10.00 del matí.

La il·lusió per véncer definitivament al Coronavirus s'apodera hui dels residents en tots dos centres, així com la tranquil·litat dels seus cuidadors i familiars per saber que els majors fan un pas més cap a aconseguir la immunització i reduir considerablement les nefastes conseqüències que produeix el virus.

Cal recordar que la ciutat de Gandia i el seu Departament de Salut, que engloba a la resta dels municipis de la comarca de la Safor, es troba en un moment de dificultat per la contínua pujada dels nous contagiats diàriament i per l'alta incidència acumulada entre la seua població.

Pujar