5 de desembre de 2020 5/12/20

Grimpen per la façana de l'Ajuntament de Beniflà per a robar la bandera d'Espanya

Grimpen per la façana de l'Ajuntament de Beniflà per a robar la bandera d'Espanya - (foto 1)
  • L'alcalde del municipi de la Safor ja l'ha denunciat a la Guàrdia Civil després de trobar la paret plena de les marques de les sabatilles dels lladres i el masteler buit

MÉS FOTOS
Grimpen per la façana de l'Ajuntament de Beniflà per a robar la bandera d'Espanya - (foto 2)
Grimpen per la façana de l'Ajuntament de Beniflà per a robar la bandera d'Espanya - (foto 3)

L'Ajuntament de Beniflà, a la comarca de la Safor, ha patit aquesta passada matinada un dels robatoris més surrealistes que es recorden.

L'alcalde i els responsables polítics del municipi han començat el dia amb la sorpresa de no trobar-se la bandera d'Espanya que presidia la casa consistorial i la façana plena de petjades.

Aprofitant la foscor de la nit, alguns desconeguts van grimpar per la façana del consistori per a robar la bandera oficial d'Espanya que onejava al balcó de l'ajuntament.

En total es trobaven col·locades quatre banderes diferents, encara que els lladres tan sols es van emportar la d'Espanya, la qual cosa va deixar el buit del masteler central completament buit i la resta de banderes intactes.

Tal és el grau de surrealisme del robatori de Beniflà que en la paret blanca de la façana del consistori s'aprecien perfectament la quantitat de petjades de les soles de les sabates dels lladres.

La persona que va grimpar per a robar la bandera va deixar la seua empremta en la paret.

L'alcalde del municipi, Borja Gironés, ja ha denunciat davant la Guàrdia Civil els fets ocorreguts la passada matinada

Pujar