elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Grau Centre esportiu mostra les instal·lacions el divendres 24 de setembre

El Grau Centre esportiu mostra les instal·lacions el divendres 24 de setembre
  • De 17.00 a 20.00 h, fa una jornada de portes obertes per a la gent interessada a inscriure-s’hi i conèixer les millores introduïdes per a la re-apertura

MÉS FOTOS
El Grau Centre esportiu mostra les instal·lacions el divendres 24 de setembre - (foto 2)

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat aquest matí que el Grau Centre esportiu mostrarà les seues instal·lacions a les persones interessades i usuaris en una jornada de portes obertes que tindrà lloc el pròxim divendres 24 de setembre, de 17.00 a 20.00 h. Morant ha aclarit que no es tracta de l’inici de l’activitat esportiva, que tindrà lloc el dilluns 27 de setembre. Amb 4 dies gratuïts, ja que la quota mensual contarà a partir de l’1 d’octubre. Però caldrà inscripció prèvia, la qual està en marxa des de dilluns passat.

Morant ha recordat alguns dels cursos i classes dirigides que s’hi ha organitzat, des de natació (per a bebès de 6 a 36 mesos, infantil, xiquets i joves, adults... aqua-gym...), passant per crossfit, suspensió, GAB, Ioga, body pump, spinning, fit dance, pilates... L’abonament normal permetrà accés a piscina, gimnàs i les classes oferides a la graella... “En principi, no caldrà demanar cita prèvia per a fer ús de les instal·lacions, i s’estudiarà a mesura que augmente el nombre d’usuaris. On sí que caldrà fer-ho serà en els cursos per raons d’espai reduït i aforament limitat”.

Cal recordar que, després de la finalització del passat contracte, el consistori ha realitzat una important inversió que ascendeix a 290.000 €.
L'espai serà de gestió pública i comptarà amb personal municipal per a tasques com consergeria i recepcionistes que es complementarà amb els serveis existents de manteniment d'instal·lacions esportives i neteja.

Pel que fa a les actuacions que s'hi han realitzat, la regidora ha explicat que s'ha actuat a la zona de màquines (caldera i aigua calenta sanitària) per tenir les temperatures òptimes tant a la piscina com en el got d'ensenyament i al jacuzzi & SPA. "Els usuaris gaudiran d'unes instal·lacions immillorables" ha assegurat l'edil, qui ha destacat que també s’hi s'han reparat les plaques solars per a millorar la seua eficiència i sostenibilitat; a més de canvis en la il·luminació, fontaneria, instal·lació de fibra òptica perquè els usuaris disposen de connexió internet, i adquisició de maquinària d'última generació... També s'hi ha actuat sobre el sostre de la piscina; millorant la zona de platja de la piscina i el material de la mateixa, al temps que s'ha implantat una nova imatge corporativa.

Pujar