elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Govern local inverteix 2 milions d’euros en obres de millora de la xarxa viària

El Govern local inverteix 2 milions d’euros en obres de millora de la xarxa viària

    El Govern local de Gandia ha invertit en aquests dos anys de gestió 1’9 milions d’euros en el pla de Manteniment i Millora de Vials. “S’ha actuat en tots els barris de la ciutat. Especialment allà on l’anterior Govern a penes ho havia fet. Com és el cas de la platja on només es va reasfaltar el carrer Cap de Sant Antoni o el Grau on no hi va haver cap obra”.

    Així ho ha indicat el regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, qui ha comparegut en roda de premsa per a donar compte de la gestió en l’equador de la legislatura. Picornell s’ha congratulat, a més, de les 96 actuacions d’accessibilitat que es porten realitzades fins ara, “en una clara demostració de l’aposta del Govern de la ciutat en suprimir barreres arquitectòniques”.

    Esta mateixa setmana ha començat l’asfaltat del carrer Sant Ramon, a més de l’adequació del pàrquing del Gregori Maians i dels carrers Daoíz y Velarde i Germans Benlliure al Grau. Una vegada aprovats els pressupostos i coneguda la xifra exacta destinada al pla de Manteniment i Millora de Vials, s’actuarà en el Passeig de les Germanies, tram comprés entre San Rafael i l’Antic Hospital, Ferrocarril d’Alcoi, Pou de Berlitz,  Abat Sola, Poeta Llorente,  Miramar, La Valldigna a la platja i Canyar al Grau; a més d’actuar a les voreres dels carrers Cibeles i Proa i al Carril Bici en la zona del Centre Mèdic del Grau. L’actuació més costosa en este primer semestre del 2017 ha sigut la rehabilitació de l’antiga carretera de València amb un pressupost de 252.000 euros o el carrer sant Ramon (150.000 €). Picornell ha recordat també “que l’aparcament del Gregori Maians no es pot asfaltar, ja que el cost seria molt elevat tenint en compte que el solar no és municipal i en qualsevol moment podria revertir als seus propietaris”.

    La previsió del govern local és haver invertit més de 4 milions d’euros quan finalitze la legislatura, prioritzant aquelles vies en pitjor estat contemplades pels tècnics que elaboren el Pla de Manteniment i Millora de Vials, però també tenint en compte l’opinió dels representants veïnals a les respectives juntes de districte. “Per tant, volem mostrar la nostra satisfacció, perquè el pla va a bon ritme, tot i reconèixer que hi ha molta feina per fer. I ens això estem”, ha conclòs el regidor socialista.

    Pujar