elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El govern de Gandia respon: “Torró vol desviar l'atenció amb aquesta denúncia, s'enfronta a penes de presó per la seua gestió”

El govern de Gandia respon: “Torró vol desviar l'atenció amb aquesta denúncia, s'enfronta a penes de presó per la seua gestió”
  • Vicent Mascarell ix al pas de la denúncia presentada per l’exalcalde popular en la qual assenyala un possible delicte de prevaricació i malversació

Vicent Mascarell, com a membre del govern actual de Gandia, ha eixit al pas de la denúncia presentada per l’exalcalde Arturo Torró, en la qual acusa l'Executiu local i a Diana Morant d'una presumpta prevaricació i malversació de fons públics.

El regidor gandià, Mascarell, explica que “estem davant una cortina de fum del senyor Arturo Torró amb aquesta acció a la desesperada”.

“L’exalcalde de Gandia el que intenta és desviar l'atenció davant un calvari d'accions judicials a les quals s'enfronta en les pròximes setmanes”, detalla l'edil.

Mascarell vol recordar que “el senyor Torró s'enfronta a penes de presó per la seua gestió a l'Ajuntament de Gandia i a una acció de responsabilitat social de 7 milions d'euros”.

Apunta que “és en el marc de desviar l'atenció en el qual s'engloba una denúncia a la desesperada que no sols inclou a membres de l'actual govern, sinó paradoxalment també pretén imputar a regidors del Partit Popular”.

En aquesta mateixa línia, afirma que “vull destacar que l'actual portaveu d'Economia es veuria immers en aqueixa suposada denúncia que s'ha presentat”.

“No deixa de ser paradoxal que aquesta denúncia es presente sis anys després de passar els fets, això marca una estratègia que pretén desviar l'atenció”, continua explicant.

Mascarell conclou detallant que “és moment que el senyor Arturo Torró sàpia situar-se, assumir el seu rol com a ciutadans i com exalcalde de Gandia, així que li preguem que deixe de fer accions a la desesperada i accions que jo crec que van en contra de la seua figura com exalcalde i també el bon nom de la ciutat”.

Denúncia presentada

Cal recordar que, tal com ha informat elperiodic.com aquest mateix matí, Arturo Torró, alcalde de Gandia durant la legislatura 2011-2015, ha presentat una denúncia en el Jutjat número 3 de Gandia contra l'alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, per presumpte delicte de prevaricació i malversació de diners públics en la liquidació de l'empresa pública IPG.

Torró ha posat en coneixement de la Justícia una sèrie d'arguments i de documentació per tindre indicis d'aquests dos delictes en la gestió de l'actual alcaldessa i del seu govern socialista.

L’exalcalde ha afirmat que “tant l'alcaldessa Diana Morant com el seu govern socialista m'han perseguit, em persegueixen i em continuaran perseguint, és un linxament contra mi i ja m'he cansat”.

Pujar