elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia suma un nou mort per COVID-19 i espera no empitjorar la situació després de la Setmana Santa

Gandia suma un nou mort per COVID-19 i espera no empitjorar la situació després de la Setmana Santa
  • Durant l'última setmana tan sols s'han contagiat dues persones en el Departament de Salut de Gandia, on romanen quatre persones ingressades

L'Àrea de Salut de Gandia manté el control sobre la pandèmia del Coronavirus.

Malgrat lamentar la defunció d'una de les persones que es trobava ingressada en l'UCI a causa del COVID-19, en tota la zona gandiana i de la comarca de la Safor continua regnant la calma.

En aquests moments tan sols hi ha quatre persones ingressades a causa del virus a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, dos d'elles en planta i les altres dues en l'UCI.

Les autoritats sanitàries locals han confirmat que des de dimarts passat a penes s'han detectat dos contagiats nous, tots dos positius registrats a través de les proves de PCR.

Els responsables sanitaris es mantenen esperançats en què continuen estes dades de control de la pandèmia, encara que es manté el dubte pels moviments socials que s'han anat produint durant aquesta Setmana Santa i Pasqua.

Els carrers de Gandia i de la platja han estat abarrotades de gent que gaudia del bon clima dels passats dies, alguna cosa que s'espera que no repercutisca en l'augment de la incidència del COVID-19 en les pròximes setmanes.

Pujar