27 de novembre de 2020 27/11/20

Gandia s'adhereix al Dia Nacional sense jocs d'atzar

Gandia s'adhereix al Dia Nacional sense jocs d'atzar - (foto 1)
  • Liduvina Gil: "Continuarem treballant perquè la població en general i els joves en particular, tinguen la informació suficient per a no caure en una situació de ludopatia"

Gandia, des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCA) i el departament de Sanitat i Polítiques Saludables, s'ha adherit al Dia Nacional sense jocs d'atzar.

La regidora responsable de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha explicat que "quan es parla de conductes addictives no hem de limitar-nos a aquelles derivades del consum de determinades substàncies sinó que existeixen uns altres hàbits de conducta que són considerats en principi com a inofensius com els jocs d'atzar siga presencialment o en línia però que s'ha demostrat que són molt addictius".

Per aquesta raó, l'edil ha informat que es posaran en marxa una sèrie de programes dirigits a tots els públics. Actualment el departament té en marxa nou iniciatives d'aquest tipus en marxa que van dirigides a joves, personal docent i a famílies. "Aquests programes i iniciatives estan dirigits al fet que, la població en general i els joves en particular, tinguen la informació suficient per a no caure en una situació de ludopatia".

Pujar