7 de juliol de 2020 7/7/20

Gandia recupera les festes del carrer Nou d’Octubre

Gandia recupera les festes del carrer Nou d’Octubre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia recupera les festes del carrer Nou d’Octubre - (foto 2)

  El president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina, Nahuel González, acompanyat de la membre de l’executiva de la Falla Crist Rei, Amparo Bañuls, han anunciat aquest matí que el carrer Nou d’Octubre recupera les seues festes amb motiu de la festivitat de les valencianes i els valencians. Es tracta d’una iniciativa conjunta de la Falla Crist Rei i la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina amb la col·laboració de l’associació veïnal i comerços i empreses del barri.

  Les festes tindran lloc la vespra de la festivitat, el 8 d’octubre a partir de les 17.30 h:

  17.30 h – Jocs Infantils.

  19.30 h – Danses populars.

  21.30 h – Sopar de coixinereta.

  22.30 h – Tribut a Nino Bravo.

  00.00 h – Actuació de “Grupo Ñ”.

  Les festes tindran també un caràcter solidari, ja que s’hi recollirà aliments no peribles i roba per als franciscans de Palma, Cáritas i el Preventori Infantil. 

  El preu del tiquet del sopar de coixinereta és de 3 € i es pot adquirir, fins al 4 d’octubre, al Centre Associatiu Joan Climent o al Casal de la Falla Crist Rei.

  González i Bañuls han destacat l’esforç en la organització dels actes, han agraït la implicació dels comerços del barri i han convidat la ciutadania a participar de les festes del carrer Nou d’Octubre.

  Pujar