30 de maig de 2020 30/5/20

Gandia reconeix els èxits de l'Atlètic Club Halterofília Gandia

Gandia reconeix els èxits de l'Atlètic Club Halterofília Gandia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia reconeix els èxits de l'Atlètic Club Halterofília Gandia - (foto 2)
  Gandia reconeix els èxits de l'Atlètic Club Halterofília Gandia - (foto 3)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquesta tarda al despatx d'alcaldia a Haydan Quiñones, Romina Escrivà, Anaís Creix, Carlos Pellicer, Juan Bautista Creix, destacats esportistes joves que pertanyen a l'Atlètic Club Halterofília Gandia que han estat acompanyats per l'entrenadora de Club, Lola Martínez. Els integrants del club van aconseguir durant la seua participació en els Campionats d'Espanya de Tècnica, Sub-15, Sub-17, Júnior i Absolut un total de 5 medalles de bronze i dues d'or. En aquesta representació del Club no va poder assistir Melanie Carrasco, or en Junior i bronze en Absolut.

  Diana Morant ha destacat la joventut de tots els esportistes i que tots els que van acudir van aconseguir com a mínim la medalla de bronze. "L'halterofília és un esport de què no es parla molt i hui els hem demanat que vinguen per felicitar-los. Crec que estem vivint un moment històric d'un club amb 63 anys de vida i que va nàixer gràcies a la tenacitat d'Antonio Climent "Misteri", una persona a la qual aquesta ciutat li deu molt".

  "Vosaltres sou la millor cara de la nostra ciutat i representeu la vida saludable i els valors com l'esforç, el treball en equip i la persecució dels somnis. Com a ciutat us volem felicitar i dir-vos que estem orgullosos de vosaltres i del club al què representeu" "Som una ciutat que creu en l'esport base i aquest és el millor exemple que la inversió en esport és bona per a ciutats com la nostra".

  L'alcaldessa ha destacat que aquesta legislatura serà la de l'esport. "Sabem que els espais esportius de la ciutat són millorables i treballarem i continuar invertint perquè qualsevol esportista de Gandia puga complir els seus objectius i somnis".

  La entrenadora Lola Martínez ha declarat durant la recepció que "és una satisfacció veure'ls treballar, veure el gran ambient en els entrenaments i veure la seua satisfacció després de les medalles aconseguides" "Sempre els diem que les medalles no es guanyen en els campionats, es guanyen en els entrenaments amb sacrifici i treball. Es tracta que d'ajudar-los a que aconseguisquen els seus somnis".

  Per la seua banda, els esportistes van explicar la gran satisfacció que suposa haver aconseguit les medalles i que aquestes són un premi a la feina que realitzen durant tot l'any amb setmanes on poden arribar a entrenar fins a 15 hores. Malgrat que és un esport individual van voler destacar que són un equip i grup d'amics que es recolzen durant els entrenaments i les competicions.

  Pujar