8 d’agost de 2020 8/8/20

Gandia recapta 7.500€ després de vendre en la seua primera setmana més de 2.500 kits de separació per a la platja

Kit de separació de la platja de Gandia
Kit de separació de la platja de Gandia
  • La iniciativa l'ha promoguda el consistori per a garantir el distanciament social en l'arena

MÉS FOTOS
Gandia recapta 7.500€ després de vendre en la seua primera setmana més de 2.500 kits de separació per a la platja - (foto 2)

La primera setmana des que es van començar a vendre els kits de separació a la platja de Gandia ha sigut tot un èxit per la participació de la ciutadania i la contribució que han tingut per a assegurar el seu perímetre en l'arena amb les quatre piquetes i la corda.

Durant els primers set dies s'han superat els 2.500 kits venuts, la qual cosa ha suposat una recaptació superior als 7.500 euros.

El preu d'aquest nou instrument de seguretat que ja s'ha convertit en un habitual de la platja de Gandia està a la venda per 3 euros en els edificis d'informació al turista del passeig marítim.

Cal recordar que aquest nou element no és obligatori per a la població, simplement és una recomanació i un servei que ofereix el consistori per a qui vulga adquirir-lo i marcar de forma molt visual la seua zona en l'arena.

Aquestes dades esclareixen que les persones que gaudeixen de la platja de Gandia ho fan seguint les mesures de distanciament social i respecten les indicacions tant en els accessos com en les eixides, a més de comptar amb tota la primera línia del passeig marítim tancada al trànsit i, per tant, ampliada per als vianants.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar