27 de maig de 2020 27/5/20

Gandia ja té el seu propi joc de taula

Gandia ja té el seu propi joc de taula - (foto 1)
  • "El joc de Gandia" pretén reivindicar i impulsar el comerç local al temps que es destaquen els edificis i símbols més singulars de la ciutat

MÉS FOTOS
Gandia ja té el seu propi joc de taula - (foto 2)

L'edil de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç, Ferran Martínez; ha comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar "El Joc de Gandia".
El regidor ha estat acompanyat per Diego Gutiérrez i Enric Cernera, de l'empresa TConecta qui ha llançat la iniciativa i Raúl Llopis de la Pastisseria Raúl, en representació dels comerciants que han participat en el projecte.

"El Joc de Gandia" és un joc de taula a l'estil del Monopoly dissenyat donar a conéixer els comerços locals i els edificis singulars de la ciutat. En ell, poden participar de 2 a 6 persones de totes les edats.

Tal com ha destacat Ferran Martínez, la iniciativa ha estat promoguda per l'empresa TConecta i ha comptat amb la col·laboració de les associacions de comerciants de la ciutat. "Des del consistori hem donat suport a aquesta mesura que busca impulsar i donar a conéixer els comerços de Gandia. És una proposta innovadora i creativa. Estem convençuts que tindrà una bona acollida".

Diego Gutiérrez, ha explicat que aquest projecte ja s'ha realitzat en altres ciutats com Castelló i Vila-real. "El que hem fet juntament amb les associacions és buscar comerços representatius de la ciutat de diversos àmbits. Ens hem donat molta pressa per acabar-lo i que els clients ho puguen adquirir com a regal en aquest Nadal". Gutiérrez també ha explicat que les "targetes Sorpresa" del joc representen els edificis més emblemàtics de Gandia, "Volíem donar-li també un al·licient cultural" va explicar.

Per la seua banda, Enric Cernera ha explicat que "la idea el joc és posar en valor la marca Gandia juntament amb la cara de les empreses més singulars de la ciutat. És una forma de fer més proper el joc. Volem posar en valor les empreses de cara als xiquets que seran els clients del futur" "Hem introduït els referents de la ciutat i les seues icones com hem fet amb les cartes del joc o els mateixos bitllets".

Pujar