elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia presenta el seu pla de turisme intel·ligent en el primer Congrés Nacional sobre Smart City celebrat a València

Gandia presenta el seu pla de turisme intel·ligent en el primer Congrés Nacional sobre Smart City celebrat a València
  • La capital de la Safor ha estat seleccionada com a exemple de municipi amb bones pràctiques juntament amb altres ciutats com Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Saragossa o Màlaga

La ciutat de Gandia va participar ahir en el primer Congrés Nacional de la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI) sobre Smart City, que té lloc els dies 29 i 30 de novembre al complex esportiu-cultural La Petxina de València. Així, Gandia es va posar com exemple de municipi amb bones pràctiques de la Comunitat Valenciana mitjançant la ponència ‘Gandia, adaptació de la metodologia DTI a un destí turístic madur’, juntament amb altres ciutats com Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Saragossa o Màlaga. En aquest sentit, Gandia ha tingut l’oportunitat d’exposar les seues experiències i iniciatives sobre el Pla Estratègic de Destinació Turístic Intel·ligent.

Segons el regidor delegat d’Smart City i Projectes Europeus, i de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, “és una gran oportunitat per a Gandia participar en aquest congrés, ja que ens converteix en referent en matèria d’innovació aplicada a les polítiques turístiques. Anem a aprofitar aquesta conjuntura per a aprendre d’altres ciutats i conéixer bones pràctiques referents al turisme i a la gestió integral com a ciutat innovadora”.

Mascarell també ha destacat que “el futur de les polítiques en la nostra ciutat i del municipalisme passa per incorporar la innovació, les noves tecnologies i la digitalització. Un camí necessari i útil, que no hem de perdre”.

Pujar