1 de desembre de 2020 1/12/20

Gandia presenta l'informe anual dels Centres de Convivència per a persones majors

Gandia presenta l'informe anual dels Centres de Convivència per a persones majors - (foto 1)

  Aquest matí, la regidora delegada de sanitat pública i polítiques saludables, Liduvina Gil ha presentat en roda de premsa l'informe anual de les activitats realitzades en els centres de Convivència per a Persones Majors.

  Aquests centres estan concebuts com un lloc de convivència i esplai i el seu objectiu principal és la promoció sociocultural integral dels usuaris.
  A més, aquestes activitats afavoreixen l'envelliment actiu, així com les relacions intergeneracionals.

  Així doncs, en el període que compren des de l'1 de setembre de 2016 fins al 31 de juliol de 2017 han sigut 1011 usuaris els que s'han inscrit en els centres de Roís de Corella i Corea, d'aquests el 23,94% són homes i el 76,06% dones.
  Es pot dir que en els últims anys la mitjana d'edat de les persones que participen en les activitats és cada volta és menor, situant-se aquest any en una edat mitjana de 70,5.

  En aquest sentit estan incorporant-se nous jubilats, la qual cosa reflexa que està oferint-se un programa d'activitats molt interessant per a totes les edats.
  Entre aquestes activitats es troben balls en línia, un grup per a caminar, meditació, auto massatge, dansa valenciana, entre altres.

  Per finalitzar també destaca el projecte de voluntariat COMPARTIR, que consisteix a donar i rebre activitats realitzades pels mateixos usuaris als Centres de Convivència amb la finalitat de fomentar la solidaritat, la integració social i la millora de les relacions interpersonals.

  Pujar