elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia es prepara per a una nit de Sant Joan plena d'activitats

Gandia es prepara per a una nit de Sant Joan plena d'activitats
  • Balbina Sendra: "Les persones que acudisquen a celebrar aquesta festa trobaran una platja plena d'oportunitats i opcions per gaudir gràcies a la col·laboració publicoprivada"

MÉS FOTOS
Gandia es prepara per a una nit de Sant Joan plena d'activitats - (foto 2)
Gandia es prepara per a una nit de Sant Joan plena d'activitats - (foto 3)

La regidora delegada de Turisme i Cultura, Balbina Sendra, acompanyada pel tècnic municipal Juanjo Payà, ha presentat aquest matí la programació que ha preparat al consistori per a commemorar la nit més màgica de l'any, la Nit de Sant Joan.

L'edil ha qualificat aquesta festa com "una de les més esperades pels ciutadans de Gandia i les persones que ens visiten. És una data que marca el punt d'eixida de la temporada turística alta i suposa una nova oportunitat de donar a conéixer als turistes com celebrem les nostres festes".

Sendra ha destacat que, a més de la programació dissenyada pel consistori, els xiringuitos de la platja han preparat tot un seguit d'actuacions que abasten diferents estils de música en directe, representacions i espectacles de foc. "Les persones que acudisquen a celebrar aquesta festa trobaran una platja plena d'oportunitats i opcions per gaudir gràcies a la col·laboració publicoprivada".

Tal com ha afirmat Payà durant la compareixença, l'activitat començarà a les 22.30 hores amb l'animació musical al llarg del passeig Marítim Neptú. D'una banda, la Batukada Kum Kum Tra eixirà des de la zona de la Ducal cap a la foguera, mentre que el grup musical 'Ves i Gitat' de Beniopa farà el mateix des del Moll del Borja.
A les 00.00 hores està previst llançar un castell de focs artificials des de l'escullera Nord del Port i cinc minuts després serà el torn per a la cremà de la foguera que estarà situada entre els carrers Illes Balears i Illes Canàries.

A partir de les 00.15 hores, l'escenari 1 situat al carrer d'Alcoi, acollirà l'actuació musical Indie-Remember dels Dj's Miss Glass & Garrik.

Pujar