19 de gener de 2021 19/1/21

Gandia posa en marxa el programa "Sigues solidari amb el teu veí"

Gandia posa en marxa el programa "Sigues solidari amb el teu veí" - (foto 1)

  La regidoria de Gent Major, en col·laboració amb el Col·legi d'Administradors de Finques de València i Castelló han posat en marxa la iniciativa "Sigues solidari amb el teu veí".

  La mesura pretén ajudar les persones grans o en situació de risc a evitar determinats desplaçaments o accions que podrien provocar el contagi per coronavirus.

  D'aquesta manera, el col·legi d'Administradors de Finques de València i Castelló, distribuirà cartelleria entre els seus associats que ha estat dissenyada pel consistori perquè siga col·locada en els portals de les finques de la ciutat.

  Així, els veïns podran conéixer la iniciativa i ajudar a la gent gran amb activitats com baixar el fem o passejar a la seua mascota per evitar situacions de risc o conversar per telèfon amb els veïns més grans per fer-los companyia.

  Liduvina Gil ha destacat que "aquest és el moment de ser solidaris. En moltes finques tenim persones grans o amb diverses patologies que s'han convertit en un grup de risc, per això, des de la regidoria i el Col·legi d'Administradors de Finques de València i Castelló, hem pensat a posar en marxa aquesta mesura perquè la ciutadania siga conscient que amb xicotets gestos podem ajudar els més grans".

  Pujar