elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia posa en marxa el programa "Salut i benestar - tardor 2018"

Gandia posa en marxa el programa "Salut i benestar - tardor 2018"
  MÉS FOTOS
  Gandia posa en marxa el programa "Salut i benestar - tardor 2018" - (foto 2)

  Liduvina Gil, regidora de Salut Pública i Polítiques Saludables, ha presentat aquest matí en roda de premsa les activitats que s'han preparat des del seu departament durant la tardor dins el programa "Salut i benestar - tardor 2018".

  Una iniciativa que enguany s'enriqueix amb totes les propostes d'implementació de l'Estratègia de Promoció de la Salut i el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, elaborades per col·lectius socials de la ciutat, salut primària, tècnics de l'Ajuntament de Gandia i del departament de Salut i Polítiques Saludables.

  En total seran més de 50 activitats, obertes a tots els públics i de caràcter gratuït, les que es desenvoluparan durant els mesos d'octubre, novembre i desembre.

  L'edil ha destacat que es reprén el programa d'alimentació saludable i activitat física a l'escola en l'alumnat de 1r a 6é de primària que comptarà amb la participació de la nutricionista Marianela Fernández; el professor d'educació física, Jesús Naveiro; i Katia Banyuls, psicòloga.

  Com a novetat, Gil va informar de la presentació de la campanya "Per la teua salut, Gandia: camina!" Que es desenvoluparà d'octubre a desembre a més de tallers sobre noves tecnologies o el joc patològic. "Són dos temes molt preocupants en l'àmbit del públic juvenil als quals hem de prestar atenció" va finalitzar.

  Pujar