20 de setembre de 2020 20/9/20

Gandia posa en marxa el programa 'Salut i benestar a la primavera'

Gandia posa en marxa el programa 'Salut i benestar a la primavera' - (foto 1)

    Liluvina Gil, regidor del departament de Salut i Polítiques Saludables, ha presentat aquest matí en roda de premsa les activitats organitzades des del departament per als mesos d'abril a juny. La iniciativa continua amb la línia marcada en la programació d'hivern i s'ha vist reforçada gràcies a l'èxit d'assistència i participació de totes les iniciatives posades en marxa.

    Gil ha volgut remarcar que les investigacions demostren que per augmentar la qualitat de vida és necessari posseir hàbits saludables més enllà de l'alimentació o la pràctica esportiva, ja que també influeixen aspectes com la gestió de conflictes, el descans actiu, o els trastorns del son, entre d'altres. "El nou programa inclou les demandes dels col·lectius de la ciutat per tal de contribuir a la millora de la qualitat de vida. Per això, està dirigit a tots els públics, ja que no són només les persones grans les que han de tenir en compte aquests aspectes, volem educar des de la infància".

    Sobre la programació, que inclou 32 activitats, la regidora va explicar que s'abordaran les temàtiques mitjançant activitats com xerrades, tallers, exposicions, teatre i taules informatives.

    Aquest any cal destacar dins de les polítiques d'hàbits saludables la inclusió en el programa del "primer Concurs Gandia Junior xef".

    Pujar