11 d’agost de 2020 11/8/20

Gandia posa en marxa nous programes per millorar la salut mitjançant l'alimentació

Gandia posa en marxa nous programes per millorar la salut mitjançant l'alimentació - (foto 1)
  • La iniciativa està adreçada a persones grans i a personal de menjadors escolars

La regidora delegada de Gent Gran i Infància, Liduvina Gil ha presentat aquest matí en roda de premsa dues noves iniciatives posades en marxa des del seu departament. Es tracta dos programes on s'abordarà l'alimentació com a font de salut.

El primer d'ells és "Experiència de canvi en hàbits saludable mitjançant l'alimentació: formació per a la nostra gent gran" que consistirà en sis tallers que se celebraran els dies 8, 15, 22 i 29 de novembre, 13 de desembre i 17 de gener al Centre Municipal de Convivència per a Persones Majors de Roís de Corella de 16.30 a 19.00 hores, on Marta Giménez Vélez, experta en nutrició, explicarà als assistents la importància i l'impacte positiu que té una bona alimentació en la qualitat de vida i com, adoptant unes simples pautes, s'aconsegueix un millor estat físic i anímic.

El segon és "Experiència de canvi en hàbits saludable mitjançant l'alimentació: formació per a acompanyants de menjadors escolars" que es desenvoluparà els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre a Foment el primer dia i a la Casa de la Marquesa les restants jornades en horari de 17.30 a 20.30 hores en les quatre sessions.

Marta Giménez Vélez, experta en nutrició, oferirà informació que ajudarà al personal dels menjadors escolars a entendre com el benestar dels menors i dels professionals depén de l'entorn i de les dinàmiques que es generen al menjador escolar.

Liduvina Gil ha explicat que aquest tipus d'iniciatives continuen en la línia d'aconseguir una millora de la salut de la ciutadania mitjançant la posada en marxa d'activitats que aporten informació d'especialistes en la matèria. "Hem de posar a l'abast de la ciutadania i en aquest cas, de la gent gran i els professionals dels menjadors escolars, totes les pautes possibles per millorar l'alimentació d'aquests grups d'edat".

Les persones que vullguen més informació sobre la iniciativa o desitgen inscriure han d'enviar un mail a politiquesaludables@gandia.org o trucant al 962.959.557.

Pujar