6 d’agost de 2020 6/8/20

Gandia participa en la primera fira virtual de turisme nacional per presentar la destinació a 1.300 agències de viatge

Gandia participa en la primera fira virtual de turisme nacional per presentar la destinació a 1.300 agències de viatge - (foto 1)
  • Aquest certamen, totalment virtual, se celebra del 7 al 10 de juliol, els dos primers dies estan destinats exclusivament als agents de Viatges El Corte Inglés i els dos restants estaran oberts al públic

MÉS FOTOS
Gandia participa en la primera fira virtual de turisme nacional per presentar la destinació a 1.300 agències de viatge - (foto 2)

Gandia participa des d'avui i fins dissabte que ve en el certamen virtual que Viatges El Corte Inglés organitza per les més de 1.300 agències de viatge amb què compta a tot Espanya, la I Fira Virtual de Turisme Nacional VECISA 2020 5D. El certamen, totalment virtual, destina els dos primers dies exclusivament als agents de Viatges El Corte Inglés i els dos restants estaran oberts també a públic.

Es tracta d'una fira dirigida eminentment al turisme nacional, el primer mercat que s'està reactivant. Per això des del departament de Turisme s'ha apostat per aquesta iniciativa pionera.

Pujar