23 d’octubre de 2019 23/10/19

Gandia rep una nova ajuda de 107.000 € per a la formació ocupacional de joves d'entre 16 i 25 anys

Gandia rep una nova ajuda de 107.000 € per a la formació ocupacional de joves d'entre 16 i 25 anys - (foto 1)
  • El projecte municipal Qualifica Jove ofereix tres itineraris: d'auxiliar d'operacions logístiques, Carniseria/Xarcuteria i Community Managers, amb especial intensificació en el sector turístic

  • L'ajuda l'ha atorgada el govern central procedent del Fons Social Social Europeu amb l'objectiu de la integració sostenible en el mercat de treball de persones joves que no treballen ni participen en els sistemes d'educació ni formació

  • Les persones interessades poden informar-se a l'Urbalab Gandia (C/Fundació Vicent Ferrer, 6. Telèfon 962 95 96 97)

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, ha valorat molt positivament la nova ajuda rebuda per l'Ajuntament de Gandia "que ens anima a continuar treballant en les polítiques de formació ocupacionals posades en marxa de forma prioritària per aquest govern local des de l'inici de la legislatura". En aquest cas el programa municipal Qualifica Jove ha rebut una ajuda del govern central de 107.000 euros.

El projecte se centra en oferir tres itineraris de formació per a joves d'entre 16 i 25 anys. Un, per a joves sense qualificació, d'auxiliar d'operacions logístiques (recepció de mercaderies); un altre per a joves amb formació bàsica de Carnisseria/Xarcuteria, i un altre per a formar Community Managers amb una especial intensificació en el sector turístic. En els tres casos, amb certificat de qualificació profesional.

Encara no està definida la data en què començaran els itineraris formatius, però es desenvoluparan al llarg de 2018: els interessats que complisquen amb les condicions de la convocatòria poden passar per Urbalab Gandia per a informar-se.

El Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials ha adjudicat 2.506.266,41 euros a entitats locals del País Valencià destinats a la realització d'activitats formatives per als joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Les subvencions procedeixen del Fons Social Europeu, que finança quasi el 92% dels projectes, amb l'objectiu de la integració sostenible en el mercat de treball de persones joves que no treballen ni participen en els sistemes d'educació ni formació.

ocultar
Gandia rep una nova ajuda de 107.000 € per a la formació ocupacional de joves d'entre 16 i 25 anys
Pujar