20 de setembre de 2020 20/9/20

Gandia licita també les obres de modernització del polígon Benieto

  Gandia millora els espais industrials de la ciutat per facilitar la implantació d’empreses, dinamitzar l’economia i crear ocupació. El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat hui l’anunci de l’Ajuntament sobre la licitació del contracte d’obres consistent en millores, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el polígon Benieto-Ciutat del Transport. El pressupost és de 471.000 euros. El 70% ho finança l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Generalitat Valenciana, i el 30%, l’Ajuntament.

  Una vegada ha eixit publicat en el BOE, podran presentar-se les empreses interessades a executar el projecte, el qual s’ha consensuat amb les empreses del polígon i s’ha centrat a desenvolupar actuacions de millora en el clavegueram, en zones verdes i senyalització. El termini d’execució dels treballs és de tres mesos.

  El polígon Benieto-Ciutat del Transport ha rebut un impuls molt important en esta legislatura no sols pels accessos que es van inaugurar en març sinó també per la implantació i ampliació d’empreses en este recinte industrial, com ara Decathlon o Leroy Merlin, respectivament. Este espai ha tornat a ser un atractiu per als empresaris que encara millorarà més amb les obres de modernització que acaba de licitar l’Ajuntament de Gandia.

  Esta iniciativa a Benieto se suma a la recent licitació del projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis del polígon Alcodar, per al qual han optat 12 empreses. Mai abans s’havia produït una inversió tan important en les zones industrials de Gandia. Sol ocórrer que quan hi ha avantatges competitives, com per exemple, un increment en la inversió dels polígons, l’ocupació sol augmentar entre un 5 i un 10%.

  El Consistori Municipal revitalitza els seus polígons industrials, també amb la instal·lació de fibra òptica.

   

   

  Pujar