elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia inverteix més de 81.000 euros en la millora de parcs infantils

Gandia inverteix més de 81.000 euros en la millora de parcs infantils
  MÉS FOTOS
  Gandia inverteix més de 81.000 euros en la millora de parcs infantils - (foto 2)

  Dins de les actuacions previstes al pla d'humanització de places i carrers, s'han iniciat tot un seguit d'intervencions destinades a la substitució dels paviments de seguretat dels parcs infantils.

  L'actuació compta amb un pressupost de 81.618,76 euros i permetrà el canvi de les llosetes cautxú als parcs infantils situats a la plaça Exèrcit Espanyol Jardinet, Joan Martorell, parc Blasco Ibáñez - carrer dels Furs, el parc de l'Oller i la plaça Ciutat Ducal.

  El primer dels parcs que es beneficiarà dels treballs ha sigut el de la plaça de l'Exèrcit Espanyol. Posteriorment, les actuacions es duran a terme a Joan Martorell, plaça Ciutat Ducal, al parc Blasco Ibáñez-carrer dels Furs i al parc de l'Oller del Grau.

  Tal com ha explicat Jesús Naveiro, regidor de serveis bàsics, aquesta nova mesura del Pla d'humanització de places i carrers s'executarà durant un mes. "Continuem amb les actuacions adreçades a millorar l'entorn urbà de la ciutat i els espais públics que ens pertanyen a tots. Era una intervenció demandada pels pares i els més menuts de la casa a la qual donem solució, millorant els parcs mitjançant l'augment de la confortabilitat i la seguretat".

  Pujar