19 de gener de 2021 19/1/21

Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja

Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja - (foto 1)
  • La mesura s'emmarca dins la marca "Territori Borja" i permetrà reivindicar i difondre d'una manera didàctica i amena, el patrimoni i la història de la nostra ciutat

MÉS FOTOS
Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja - (foto 2)
Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja - (foto 3)
Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja - (foto 4)
Gandia incorpora les últimes tecnologies a la Ruta dels Borja - (foto 5)

El Palau Ducal va acollir ahir la presentació d'una nova iniciativa que es desenvolupa dins de la marca "Territori Borja". Es tracta de la Ruta virtual dels Borja, una proposta que incorpora les noves tecnologies per convertir-se en "una magnífica excusa per conéixer la nostra història i patrimoni" va explicar durant l'acte el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell als representants el govern municipal i del sector turístic que van assistir a Palau.

La proposta es desenvolupa en el marc de col·laboració amb l'estratègia de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament de productes turístics, juntament amn el Departament de Turisme de l'Ajuntament de Gandia, i s'ha dissenyat per posar en valor i difondre d'una manera didàctica i amena, el patrimoni i la història de la nostra ciutat.

Per a l'edil, aquesta eina "ens permetrà conéixer les arrels dels Borja a Gandia a través dels personatges Borgians més il·lustres" i ha afegit que "el turisme serà intel·ligent i sostenible o no serà. Hem de ser capaços de construir un relat singular que ens diferencie i que motive els visitants a descobrir Gandia".

"Estem davant d'una magnífica oportunitat que situa Gandia per davant d'altres municipis a l'hora de reivindicar la família valenciana més important de la història al temps que ampliem i diversifiquem una oferta turística assentada al sol i la platja que ha de buscar nous nínxols de mercat que faciliten la desestacionalització i l'augment de la rendibilitat".

Finalment, va convidar a la ciutadania al fet que conega "els espais emblemàtics de la ciutat de la Gandia medieval a través de les veus dels seus protagonistes històrics".

Pujar